cruel without need.

Christopher Lee har en sådär halvmysig röst.. Den är liksom sådär mörk och mysig.. Men ibland så tröttnar man på den. Mycket. Anyways.. Jag lyssnar på The Children of Hurin i ett främmande hus i Sollentuna.
Linn och Hanne sover däruppe och jag ligger här nere helt själv. Kan inte sova, alldeles för tidigt. Sååå varför inte blogga?

Julen har gått förbi. Den var okej. Inte helvetet och inte himmelriket. Mycket mat, nästan lite för mycket, sen massor av kaningosande ^^
Jag har svårt för julen och har ännu svårare för nyårsdagen. Vilket mina närmsta förstår. Men jag tror nyårsafton kommer att bli mysig. Ska till Linn å träffa mysigt folk. Mycket bra (y) sen blir det Sollentuna igen med Hanne ^^'
Stackars fiskar säger jag bara.. Dom kommer va ensamma mycket. Men tror dom överlever det..

Now to a picspam!!


not idly do the leaves of lorien fall.

Hej bloggen~~
Det var länge sen xD och vad har hänt sen sist? Utöver julstress och sådant som December utlovar varje år.

Jo, jag har haft skola.. Surprise huh?
Klarade förvånansvärt nog alla tentor och uppgifter. YAAAY!!

Sen har jag, Hanne, Anna, Sofie och lite Team Anka-peoples varit på HITT-konsert. Den var amazing.. Trodde inte att han skulle frälsa mig så lätt.. Men jag är helt och hållet frälst.. Nästan lite läskigt hur fort det gick.

Vad har mer hänt? Jag har sett The Hobbit. En underbart bra film, så länge man håller boken och filmen separat i hjärnan. Visst är den trogen till boken, men vissa saker är helt annorlunda. Peter gjorde ett bra jobb med den i alla fall. Längtar till nästa!

Nu i helgen var jag och Elin i London på BIGBANG. En fantastisk konsert, om än mycket trubbel innan vi väl kom in. Jag var extremt trött och sur innan. Men så fort vi kom till kön så blev jag superhappy. Jag skulle ju få se 5 av mina favoritpersoner i världen. XD
Sen fick vi komma längst fram, även fast vi började köa först 1 timme innan dörrarna öppnade. Tack för det Wembley! Vi stod 5 meter från BIGBANG under större delen av konserten. SJUUUUKT!!

Sen resten av helgen traskade vi på stan och så. Helt okej då vädret var toppen. Vi fick även se en engelsk julmarknad. Amazing!

Nu ska jag till Hallsta och käka julmat med församlingspeople.. Mysigt.


RSS 2.0