coffee.

Min dag är lite förstörd. Kunde för det första inte sova alls inatt, kanske somna vid 4-5 på morgonen. Så när klockan ringde klockan 9 ville jag slå ihjäl den. Men gjorde som tur va inte det. Sen så hade jag planerat att gymma idag, vara sådär duktig ni vet. Men har svårt att andas (skyller på gårdagens random mini-snöstorm) och kan knappt stödja på högerfoten :'(

Men tänker se det mer positivt nu! John kommer hit ikväll/natt!! *happydancing* Sen fyller han år, så ska skänka en bussremsa till honom xD
Och nu hade jag tänkt dra till.. hörnan? och plugga lite, har ju snart tenta igen :( Och behöver ta ikapp massa historia. 
Så det blir vad jag gör resten av dagen innan jag åker och hämtar the man~~
 
Bjuder er på lite CNBLUE:
 


Och den här:
 

take me ashore and put me on fire.

Så, sitter i min ensamhet och kollar på Pluras Kök, medan hundarna varvar sömn och gnorkande.
Plura Jonsson är fantastisk, det är han och Joakim.
Två män som hade sin storhetstid på 80-talet och som jag inte alls borde gilla. Men på något sätt dras jag mot dom. Jag blandar Eldkvarn, Ebba, Imperiet och Joakim med Håkan, Lars, Lasse, Henrik och Timo. Dom är mina livbojar när det kommer till musik. Visst, K-Pop kan få en att skratta och gråta, men inte på samma sätt som dessa män.
Dom har äkta känslor i sina låtar, är inte producerade av ett massmiljonföretag och gör det dom gör av ren passion.
 
Och här han ni två legender på samma scen som framför en låt jag citerat många gånger under många år.
 
 

alone.

Då var man hemma hos moderskeppet, det är jag och hundarna i helgen.
Jag tror tentan gick okej, eller jag hoppas det i alla fall.
Var vissa ord som jag helt glömde bort... Men översatte nog texten rätt felfritt, hoppas jag. ^^

Resten av kvällen blur slapp framför tv:n, imorrn blir det kvalitetstid med Linda och alla hundar på gården ^^


logic.

Sitter på bussen till skolan. Hoppade gymmet idag då jag vakna för sent.. Eller aah, inte fööör sent men undviker lunchträningarna. Sen gör min kropp fortfarande förbannat ont. Så får traska hundarna i helgen istället ^^

Ska klämma in lite panikplugg när jag är i skolan och sen blir det tenta. Tror jag ska låta min logik och mitt undermedvetna avgöra resultatet. Har aldrig kunnat plugga sådär enormt mycket, och har inte gjort det nu heller. Dock mer än vanligt för att försöka få någorlunda bra betyg...
Hwaiting?!


trustfall.

Dagen var lika spännande som alla andra dagar den här veckan. Hände i princip ingenting. Har pluggat, kollat på videos och varit på gymmet. Och dagens pass var ganska kort och mer läskigt än jobbigt. Jag litar inte på spännbandsliknande grejer satta på en massiv "vuxen-klätterställning". Och vi skulle luta oss fram- och tillbaka och låta banden ta all vikt. Snacka läskigt alltså.
Men som sagt, mycket ord skrivna på koreanska i ett försök att få in dom i min skalle. Sen många videos, mindre än vanligt men ändå många~~

Förutom de jag la upp i morse/förmiddags har jag underhållit mig med dessa:
 
Först LEDApple's White Day hälsning. Alltså, dom e superhyper och Kyumin snackar nonsens xD Gav mig några skratt. Vad säger han egentligen? Han typ stammar, tror inte dom andra medlemmarna fatta heller xD
 
Sen har jag fått min dagliga spelfill med denna mans walkthrough av Simcity 5... vet inte varför det är intressant, men det är faktiskt beroendeframkallande att kolla på xD
Och MediaCows hade inte släppt nå mer av God of War, så fick funka.
 
Men nu ska jag sova, upp tidigt imorrn och gymma, åka hem och sen åka till skolan för att göra en tenta. Eller så gymmar jag och sen sitter i skolan till tentan börjar. Då behöver jag dock ta med mig mera saker... ska liksom till Mamma direkt efter tentan *sigh* Hatar att släpa med mig saker.
Låter morgonhumöret bestämma hur jag gör sen imorrn. 
Nightu~~

move on.

Så, sorry för all depp igår, men behövde berätta hur det ligger till. Så nu kör vi lite glada saker istället ^^
 

my story.

Det finns många där ute, många "vänner" som tror jag lever ett bra liv. Att det är problemfritt, att min familjerelation är bra och att pengar inte är något problem.

Så jag kanske borde berätta vem jag egentligen är.

Jag föddes i en liten by 11 mil utanför Stockholm. Det var en bra uppväxt, i alla fall de första åren. Tills jag var kanske 8? Då började allt skit för mig, för jag var lite större än andra tjejer. Och då menar jag lite större. Det var väl inte precis något man tänker på när det gäller ett barn egentligen. Men det var då jag började bli mobbad. Och ja, lärarna försökte göra något, men det hjälpte inte. Jag var mobbad ända tills jag började gymnasiet. Så klart av olika människor och av olika orsaker. Men det var jobbigt att gå till skolan varje dag.
Maten var min största fiende men också min bästa vän. Trösten fanns alltid i maten.

Min mormor dog där första året i gymnasiet, och det var en större smäll än många trott. Hon var en stöttepelare även om hon pressade mig och ibland sa samma saker som mobbarna. Men hon sa det alltid för att hon brydde sig.

Så nu fanns bara min farmor, mamma, pappa och syster kvar som liksom var mina livbojar. Dock var det bara mamma som fanns konstant i mitt liv. Min syster bodde i Uppsala och kämpade mot sina problem, Farmor bodde i Karlstad och Pappa pendlade fram och tillbaka till Norrköping.

Den första dagen på 2009 fick jag reda på någonting som fortfarande är något jag helst undviker att tänka på.
Pappa lämnade oss och flyttade ihop med sin nuvarande man. Det kom som ett hårt slag att han var bög och inte skulle vara med i vårt liv längre.

Jag gömmer fortfarande all smärta det skapat i mig. Jag har svårt att lita på folk jag tycker om fullt ut. För människor sviker en.
Sen så har jag bara fått mer och mer bevis på att människor är lögnare och svikare.

Rädslan för att bli sviken, lämnad och pratad om förföljer mig varje minut som jag lever. Jag har ätstörningar skapade av människor jag kände när jag var 8 år gammal. Jag gömmer allt bakom ett leende och generositet. Allt för att bli omtyckt, även fast den människan inte är jag.

Det finns bara en handfull människor jag kan lita på och som jag älskar mer än livet.

Mamma, Sara, Farmor, Linnea och Josefin samt Lena. Ni finns alltid där även fast ni är långt borta. Jag hoppas ni vet vad ni betyder även fast jag inte säger det så ofta. <3

Linda, Hanne och Emelie, ni är de människor utanför min familj som betyder mest <3



appease the gods, soothe the spirits.

Shamanism var dagens ämne på Samhälle & Kultur-kursen. Det är ett av de intressantaste ämnena angående Koreas kultur enligt mig. Man kan liksom se var landet började och hur långt de kommit till idag. Men samtidigt så finns dess riter och tro kvar till en viss del. Gudar tillbes, shamaner står som rådgivare och riter utförs till trumljud och sång. Fascinerande helt klart.
 
 

it's alright.

Dessa två låtar är de två viktigaste låtarna i mitt liv just nu. Kan lyssna hur många gånger som helst.
2AM är i och för sig ett av dom första koreanska grupperna jag hörde och de har en speciell plats i mitt hjärta.
Om någon skulle göra en sammanfattning av min Youtube-historik skulle I Can't Let You Go Even If I Die en av de mest spelade. Och efter ligger nog låten Like Crazy, också med 2AM.
 
 
Nell är bara en riktigt bra grupp~~ Som alla borde ge en chans~
 
 

매일에 비가 와요.

 
 
It’s falling endlessly, the rain in my eyes
I miss you so much, you, who has left
I tried calling out to you but it was muted by the sound of the rain
I miss you but it was shadowed by the drops of rain

RSS 2.0