ljudet av ett annat hjärta.

Vad kan man säga? Det händer inte så mycket i mitt liv utöver plugg.. Läxor och lektioner.
Men jag känner också att jag fattar mer av skolan den här terminen än vad jag gjorde förra. Organiseringen av allting kanske gjorde det enklare. 

Annars så är jag mest här, i samma position som nu. Framför denna dumburk. Och glad är jag över det. För annars skulle jag missa en massa awesome saker, som denna cover av BIGBANG's Love Song framförd av LEDApple. De har släppt en cover i veckan ett tag nu, och varje cover har överträffat originalet, mycket stolt över att vara en LEDA när jag ser sånt här.


 
Anyways, vi är snart inne i Februari.. Som enligt mig är en rätt sugig månad, med tanke på.. det mesta. Men ska göra denna februari AWESOME!! 
Och om den blir skit ändå så får jag tänka framåt sisådär 6 månader, till Gyllene Tider konserten, för den kommer vara en höjdpunkt i år, inget snack om saken. 
  

devil.

 
 
So yeah, har kollat lite för mycket på The Great British Bake Off... Så har enorma cravings efter tårta, kakor och pajer... 
Det är lite småjobbigt faktiskt.

let it out.


.

Breathe.
In, out, in, out.

.

Är jag bara ett objekt?
Ibland tror jag det.

John 8:12

Then spake Jesus again unto them, saying, I am the light of the world: he that followeth me shall not walk in darkness, but shall have the light of life.

shuffle.

Har rengjort glasögonen, och de sitter nu där de ska. Jag dricker det kalla, halvt bortglömda kaffet och lyssnar till Celebrate. Vem vet, snart kanske det blir Håkan och en Becca som liksom är i en dimma. Håkan får mig så ibland, men även Lars och Joakim har den effekten. Det känns som att Lars, Håkan och Joakim är mitt inre och den glada koreanska musiken är mitt yttre, om ni förstår vad jag menar? 
 
Nej, det blev ingen utav dem. Det blev Vince, Nikki, Tom och Mick, men nu byter den igen. Vad blir det nu? Mer ur mitt förflutna eller något från nu? Nånting på Japanska blev det. Ingen aning om vad, har inte så stor koll på dom låtarna. Jo, det var MUCC <3
 
 
 
 
Nu, ut till bussen.. 

hunt them down.

Connor: Now you will receive us. 
Murphy: We do not ask for your poor, or your hungry. 
Connor: We do not want your tired and sick. 
Murphy: It is your corrupt we claim. 
Connor: It is your evil that will be sought by us. 
Murphy: With every breath we shall hunt them down. 
Connor: Each day, we will spill their blood till it rains down from the skies. 
Murphy: Do not kill, do not rape, do not steal, these are principles which every man of every faith can embrace. 
Connor: These are not polite suggestions, these are codes of behavior and those of you that ignore them will pay the dearest cost. 
Murphy: There are varying degrees of evil, we urge you lesser forms of filth not to push the bounds and cross over, into true corruption, into our domain. 
Connor: For if you do, one day you will look behind you and you will see we three. And on that day, you will reap it. 
Murphy: And we will send you to whatever god you wish. 
Connor, Murphy, Il Duce: And shepherds we shall be, for Thee, my Lord, for Thee. Power hath descended forth from Thy hand. 
Yakavetta: Vaffanculo
Connor, Murphy, Il Duce: That our feet may swiftly carry out Thy command. So we shall flow a river forth to Thee, and teeming with souls shall it ever be. 
Il Duce: In nomine Patri. 
Connor: Et Fili. 
Murphy: Spiritus Sancti.
 
Från The Boondock Saints (1999)
 

tape it on, and hide yourself.


loving the thought of him, hating my brain.

Hemma i mitt rum på moderskeppet.. Det är riktigt jävla kallt här och...jag är uttråkad, så tänker lägga mig tidigt, finns liksom inte så mycket att göra här.
Även fast jag installerat The Sims på mammas dator och lätt skulle kunna spela hela natten... Men har tröttnat på att spela.

Så, får ligga här och läsa klart fanficen, för alla som man kan vara social med är väl ute och festar eller är upptagna på andra sätt.
Plus att mitt internet är sämst här på skeppet..

Men jag får chansen att gå runt i bandtröjor hur mycket jag vill i alla fall.. And I like it ^^


universum är ett monster.

Ligger på min säng, lyssnar på Håkan och läser en fanfic...
Känner att det är allt jag orkar, mitt hjärta är tyngre än vanligt, eller hela min kropp är tyngre.
Det är jobbigt.. att andas, tänka, lyssna.. leva. Men man måste, eller hur?
 

as the ocean.

Det är så fel.. Bara så fel.


with a heavy heart.

Min älskade Eterno har lämnat oss här på jorden för himlen. Under hans 12 år gjorde han många hyss, rymde och traskade runt alldeles ensam på campingar, sprang glädjerus i sanden, busade med Frida och Harry under hans eskapader i byn. Han gnorkade som en gris och jamade som en katt. Han var helt enkelt en väldigt speciell hund.

Han var herren i huset och hans största glädje var mat, ända in i slutet. Han somnade in med falukorv i munnen och blev klappad ända tills hans själ lämnat oss.. Han dog lycklig, kanske till och med lyrisk..

Vila i frid min finaste.

Puzinuz Amore Eterno
22/8 2000 - 8/1 2013

Saknaden och tomheten i mitt hjärta är större än någonsin <3


someday.

Snart AF.. vet inte riktigt vad dom vill mig eftersom jag är student och inte kan få jobbgaranti.. men visst, vill dom mig nåt så får jag väl gå dit antar jag. ^^
 
Hanne sitter och svär över The Sims och jag är avundsjuk... vill oxå!! Hennes sim är tydligen lite efter ^^'
Men har velat spela sims i typ över en vecka... börjar bli frustrerande nu xD
Får nöja mig med att kolla på antar jag. 
 
Jag ska ju hem till mamma efter AF.. och jag börjar bli lite rädd för att åka dit, för jag vet vad det innebär. Hemska hemska tanke.. 
 
Men får happiness från dessa pöjkar~~
 

möte i monsunen.

Det var en underbar helg. Underbara människor, men det är jobbigt att jag inte kan träffa dom när jag vill. Det är alldeles för dyrt för en fattig student. SANDVIKEN/GÄVLE, WHY SO FAR AWAY?? 
 
Men det var i alla fall Amazing~~ Mycket randomness och mycket dans, sånt man kan förvänta sig med en grupp kpoppers.. Sen lite kissing games och sexande... men det ingår liksom på nåt sätt.. I mean.. we're all damaged by variety shows.. and Hyuna... xD
 
Nu så har jag och Hanne sett The Amazing Spiderman och ja, den var amazing... som namnet avslöjar. Han var seriöst perfekt (A)
Nu ska väl vi sova, så man pallar ett tråkigt, drygt möte på AF imorrn innan jag tänkte dra hem till mitt moderskepp. Känns som att det kan vara sista gången jag får träffa min älskade Eterno (tears are welling in my eyes from the thought).
My poor poor baby <3
 
Så aah, jag tänker lämna er för dagen/natten/whatever med lite awesomeness som underhöll mig på tåget/bussen idag.
 
 
 
 
 
 

break down.

 
 
This isn’t like me
Can’t calm down at all
Passerbys all see through
I have some sort of special anticipation for you
Lost control of what to do now
Almost can’t leave..

I told myself, never again.

Jag sa till mig själv, riktigt bestämt:
"Hanna Rebecca, män är svin och inget att ha. Fall aldrig för någon, oavsett hur snygga eller charmiga dom är. Aldrig mer. Okej?"


a new chance of happiness.

Hejdå 2012, jag kommer inte sakna dig.. Men jag har ändå fantastiska minnen från dig. Vad hände under 2012? Det började med depression i en mörk lägenhet i Piteå. Och det blev väl inte särskilt mycket bättre på cirka 3 månader. Jag gick till skolan i en dvala och allt var bara skit. Det ända som höll mig flytande var min kpop. Men den blev även en last på något sätt. Jag blev och är för involverad i det. Det tar på en måste jag säga.
Men sen i april fick jag nog och bestämde mig för att åka hemåt igen, mot Vadstena blev det.. där jobbade jag i 3 månader. Det var jag, diskmaskinen och hundarna.Tror nästan Bibbi (pappas Golden) blev min livlina där, när jag gjorde allt på automatik.
 
Det var Uppcon och grönan och allt annat sånt däe som början av sommarn drar med sig.
I Juli blev det extremt bra ett tag. Jag fick åka till London. Mitt älskade fina London, med mamma.  Vi gick på 3 olika musikaler, alla lika extremt bra. Med bra story och bästa skådespelarna. Sen gick vi även på Warner Bros Studio Tour London, och jag fick se i princip all rekvisita bakom Harry Potter-filmerna. Det var fantastiskt och många grejer där fick mitt hjärta att slå snabbare och tårar att samlas i ögonen. det var så mäktigt och vackert
 
Sen var det Närcon, som bidrog till glädje men också en obeskrivlig och outhärdlig smärta. Tror det blev många fejkade leenden efter det. Men det fanns ljus som lyste också. Jag åkte till Gävle, fick träffa människor som senare har bidragit till riktiga leenden och mycket skratt. Kuvertpapper skapades och jag kände att jag fick vänner som jag inte ville släppa i första taget.
 
Efter det fick jag besked att jag kommit in På koreanska på SU och fixade en lägenhet i Norrtälje. Vilket ledde till att jag kunde träffa mina vänner nästan vilken dag som helst. Vilket var underbart. Jag var liksom hemma ordenligt igen. På riktigt.
 
Jag fick träffa kusinerna och min syster, det var många fina promenader och samtal efter lite vin. Sommar som jag ville ha det.Hanne började vara med mig mycket. Min fina fina wife. <3 Det blev även en sväng på Lars winnerbäck konsert med min Linda. <3
 
En till period av depression kom, men den kom jag förbi med fejkleende och en framåtsträvan. Skolan började och jag dit riktade jag mina känslor. Skolan höll mig ockuperad och flytande.
 
I slutet av September, på min födelsedag blev det dags för London igen, Med mina fina vänner Hanne, Linn och Anna... Det var dags för CNBLUE.. Fina underbara perfekta CNBLUE. Dom var i Europa, för första gången och jag skulle få se dom. Mitt första koreanska band jag lyssnade på. Och det var en helt fantastisk upplevelse. Det finns få saker som kommer kunna slå det jag kände den kvällen.
 
Sen blev det Gävle ännu en gång. Och jag älskar Madeleine väldigt väldigt mycket. Ändå har jag bara träffat henne 3 gånger. Men hon är viktig i mitt liv och det märkte jag helt klart den gången jag var där.
Sen blev det plugget igen och jag köpte fiskar som jag nu har som sällskap hemma.. För att ge mig nåt slags sällskap varje dag. <3
 
sen för 5 veckor sen. Enligt Instagram, så var jag, Hanne, Anna, Sofie och andra peoples på HITT. Jag vet inte, men han frälste mig ganska hårt den kvällen, även fast allt gick åt helvete..
 
 
Efter alla tentorna så fick jag äntligen mitt efterlängtade jullov och det drog igång direkt med en till resa till London. 3:e gången gillt liksom. Denna gång med Elin för att se BIGBANG. 5 stycken underbara män med en fantastisk scennärvaro. Något jag nog aldrig kommer att glömma.
 
 
Sen jul och nyår då. Julen har ni precis läst om, så det ska jag inte tråka ut er med.
Men nyår. Igår var en förvånansvärt bra dag. Vaknade tidigt, drog till Norrtälje och började med att gå ut med 3 söta små hundar. Sen blev det till att laga mat till kvällen. När alla kom så drack vi vin/läsk, åt förrätt och bara pratade, samma sak med varmrätten.. Det var riktigt mysigt. Sen förflyttade vi oss till soffan och det blev mer snack, om allt möjligt. Efterätt åts och sen blev det ner till vatten och kolla på fyrverkerierna över Norrtälje. Det var jättefint. En speciell upplevelse.
 
Så det var ett bra slut på 2012, till största del i alla fall. Tack till Hanne, Linn, Marcus, Anna, Elin, Thomas och Manda för det <3
Nu hoppas jag på ett 2013 som liknar de sista månaderna på 2012.
 

RSS 2.0