death of the fangirls.

För mycket awesome saker har hänt asså, hästar hela lördagen, Nea hela söndagen. Sen tråkig sjukdag med LOTR och popcorn, sen häng med Jin igår. Samt massa awesome musiksläpp under hela helgen. dags att lista dom...
SAZA släppte en till MV, som e awesome och nice.
Bye Bye Sea släppte också en grym låt och MV.
OCH BIG BANG SLÄPPTE SITT ALBUM OCH MV FÖR BAD BOY *dies*
Samtidigt släppte även U-Kiss sitt album, ursäkta medans jag spazzar lite... OMG OMG OMG DET ÄR SÅ BRA *dies*
Där bästa låten deffinitivt fortfarande är A Shared Dream... xD
image description

young riders kval.

Precis sett kvalhoppningen för young riders (upp till 25).
Karl-Philip Ingvarsson vann kvalet, felfritt, 54 sekunder.


waiting.

Jag måste få säga att vänta på saker e riktigt tråkigt i min mening... Flyget är 10 minuter försenat vilket gör att jag måste vänta längre än jag redan gjort... Men med internet och kaffe så funkar det mesta. Är i alla fall på väg till GBG och syrrans place. För imorrn blir det GBG Horse Show hela dagen med mamma, på söndag ska jag och Nea göra GBG osäkert. Sen resterande dar blir väl randomness antar jag. Nåra som bor i GBG?
Anyways, ser verkligen framemot imorrn, för jag har inte känt lukten av häst på över ett år. Jag gillar den lukten och har lite småabstinens.
Well nu ska jag sluta skriva och lyssna på de små asiatiska tanterna bredvid. xD Dom e jättegulliga ;D
Denna låt är tillägnad Nadia och Boris som är lite depp idag, kom ihåg att ni är som en andra familj till mig. <3<3
Baby Don't Cry - Daesung

in a world full of people.

I en värld full av människor borde man inte känna sig så ensam. Ibland längtar man tillbaka till tiden då man hade sina vänner i närheten hela tiden. Även fast jag älskar det här största delen av tiden, så vill jag tillbaka ett år. Jag vill tillbaka till sunkiga Roden och dess röda korridor, till samhällskunskapslektionerna och Hennings babbel.
Ensamheten som finns i mitt hjärta tynger.

Jag tröstar mig själv med kaffe och twitterbilder på mina biases.


spam.

Måste få spamma Soohyun, vet inte varför jag e så fast på honom nu men aah. Me lovin', you hatin'~~!

knowledge, why do we seek it?

Idag var det vetandets grund som gällde. Kom dit vid 9 och det var endast vi ljudtekniker där i princip, eller aaah, 7 av oss i alla fall, och 3 upplevelse. Det är ju tydligen så att skolan börjar först 10 på onsdagar, men det tänkte varken vi eller läraren på, så lektionen började med fika. Sen efter fikat så blev det dags för lektion. Det vi gjorde var att först reflektera över vad kunskap är och hur vi definerar kunskap. Efter det blev det en filosofisk diskussion över frågor som: "är man lyckligare om man lever i ovisshet?", "varför söker vi så mycket kunskap idag?"
Det var en rolig och intressant diskussion tycker jag och man fick många åsikter från olika ställen.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag och lyssna igenom Neverland-albumet ordenligt så jag kan skriva en recension på det.

my cold heart that has been dyed blue.

Behöver jag säga nå mer än att jag lyssnat på BLUE hela dagen. Jag älskar den verkligen och MVn är riktigt bra till låten.
Daesung är också underbart vacker som ni kanske ser nedan.
Har egentligen inte så mycket mer att delge än just detta.

blue.

Big Bangs nya MV för BLUE är ute och jag måste säga att jag ÄLSKAR den, dock tycker jag att tjejen kunde varit asiatisk...
För att spara er från fangirling så ska jag inte fangirla. *trying to breathe*
Läs mer på andra bloggen.

projects.

Yo! Yo! Yo!!
Igår och idag var väldigt produtiva och sköna på någt sätt iochmed det.
Igår var jag först ner till Kyrkan och gick på en gudstjänst, vilket var väldigt skönt och givande. Jag blev lugn och på lite bättre humör. Sen när jag kom hem så började jag att städa lite i lägenheten och möblerade om lite smått.
Hann även skapa en blogg tillsammans med mitt gäng från podcasten, satt länge och trixade med den, men den är nu uppe och redo för användning.
LÄÄÄNK
Idag blev det skolan och vetandets grund, vilket var grymt tråkigt, så fixade en facebooksida till bloggen och så. Sen så hade jag och Oscar N labb i K1 och det var faktiskt riktigt nice och lärorikt.

it started with a kiss.

Nämnt förut att jag verkligen gillar serien Playful Kiss. Har nu börjat med den taiwanesiska versionen, originalversionen. För att vara helt ärlig så är den mycket bättre än den koreanska. Vilken tycker ni är bäst?
Sen så måste jag få lägga upp lite Soohyun Gifs för... han e i princip flawless. Och enda jag just nu kan fangirla lite över xD men på tisdag typ så kommer det ske extrem Dae och TOP fangirling.... Så va beredda, sätt på er säkerhetsbältena!!
Följ min blogg med Bloglovin

let's sleep tonight.

Tror jag går och lägger mig nu, för imorrn ska det städas, pluggas och tvättas... Full fart asså... FÖR JAG MÅSTE FÅR DET GJORT!!! Anyways... förlåt för noll blogginlägg idag, blev ba ingen inspiration alls.
Goodnight~~<3!

my psychedelic faith.

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me

Weeping may linger for the night, but joy comes with the morning


please.

Om någon frågar mig efter de finaste rösterna jag vet så måste jag säga dessa tre.
Soohyun (U-Kiss), Daesung(Big Bang) & G.O. (MBLAQ)
Alla dom berör verkligen mitt hjärta på ett sätt som inte går att förklara.
Vilka tycker ni har de finaste rösterna?

grooves and needles.

Jag har nu vart en sväng upp till skolan och snackat med Dan om min och Eriks uppsats. Vi ska skära ner på forskningsområdet och skriva lite mera bakgrundsinfo innan vi får börja på riktigt. Så det lär väl bli så att jag sätter mig med "The Compact Disc Handbook" och plogar mig igenom den under dagen.
Men när jag va uppe i skolan så fick jag en såndär pling om att jag taggats i en bild och märkte då att bilderna från meet-upen är uppe ^^'
Så glo på dom här.
Sen så vill jag dela med mig av en musikvideo/låt som jag ALDRIG skulle kunnat tänka mig gilla, Men som jag faktiskt gillar xD
Tror gruppen heter PASSPO... men e inte alls säker xD

a shared dream.

WARNING! Fangirling på hög nivå!
GUD VAD MITT HJÄRTA SLÅR HÅRT!! Jag skakar helt seriöst... U-Kiss har släppt 2 PVs efter varandra och båda 2 är asbra!!
Den här är mycket lugnare och ingen hipthrusting alls. Kiseop är ängel och Kevin dränker sig själv... Riktigt artistiskt gjort, dock blir jag lite småirriterad när Hoon tar delar där Kevin eller Soohyun borde sjunga... Men det e ju ba för att jag gillar "gamla" U-Kiss lite mera xD
Jag längtar tills albumet ramlar ner i brevlådan!! Kommer va såååå bra.

'til better times.

Dagens tidsfördriv innan jag gör något produktivt blir LOTR blandat med U-Kiss. Oerhört bra blandning i mina ögon xD
sen har Taeyang teaserbild släppts så slänger upp den.
Är även en av CHAOS få fangirls i denna del av världen så slänger upp en bild påååå 2 av medlemmarna (ingen koll på vilka xD har inte lärt mig namnen än)


let's dream about forbidden love, unattainable love.

Jag ska nu ta och krama Kibum och sova ett x antal timmar xD Ni kommer få vänja er med att Kibum är ett gosedjur, OKEJ??
Anyways, somna med dessa GIFs i huvet. Eller vakna till dom, beroende på när ni går och sover ^^'
För att förklara bilden nedan så kan jag bara säga att jag sett musikvideon för mycket och hängt för mycket på Playful Seoul, där den spammas xD Kan också erkänna att jag stirrade RÄTT länge på den av nån anledning... *host* Soohyun *host*

valentine of my dreams.


forbidden love.

OMG OMG OMG OMG!!! *spazzing* U-KISS <3<3<3<3
Replay på den hela kvällen medans jag äter min glass... Ba vänta på bättre kvalité också sen e mitt liv mycket mycket bättre.
OMG OMG!!! *dies*

heartbreak.

Att bli påmind överallt om denna dag. Denna dag som inte har någon annan mening än smärta och ensamhet för mig. Jag kan inte säga till en kille att jag älskar honom, jag kan inte ge små fåniga presenter. Jag kan bara stänga in mig själv i min egen värld och glömma denna dag.
Men även fast jag inte anser att denna dag har någon mening så vill jag uttrycka min kärlek för min familj och mina vänner. Jag skulle inte kunna vara kvar här utan er. Ni har vart med i mitt liv länge och några av er en kortare tid. Men jag hoppas att ni förstår hur mycket ni betyder, oavsett vilka ni är och var ni befinner er.
Jag ska inte låta dagens traditioner sänka mig.

Pour les justes les yeux du Seigneur, des cœurs brisés le Seigneur est proche.



Min älskades bild har släppts också.


bunnies.

Igår så fick jag meddelande från Linnéa från bloggen HappiTokki, och jag vill passa på att tacka för den positiva feedbacken och blogginlägget om våran podcast.
Bloggen styrs av 2 tjejer som är intresserade av den asiatiska populärkulturen, så de skriver om Korea men också Japan och möjligtvis fler länder i framtiden.
Nu tycker jag att alla springer över dit och läser deras blogg.

come back.

Försöker att komma in i bloggrutinen igen, eller snarare någon slags rutin, även fast för få lektioner varje vecka gör det riktigt riktigt svårt.
Imorrn så ska jag försöka ta tag i allt på riktigt, ska prata med SYO:n och musikläraren för att reda ut lite grejer som jag känner att jag behöver lite hjälp med.
Men tror att jag ska ta och krama min älskade PiroPiro som nu har namnet Kibum (ansiktskudden heter Hyungjoon) och sova, för jag börjar bli lite smått trött nu.
Det är skönt att sova ut... ordentligt. Med nån slags normaltid återställd. Så lägger mig nu och går upp vid 8 eller 9 så dygnet blir rätt igen. Sen försöka strukturera upp grejer så att de blir gjorda ordentligt, bland annat göra någon slags planering till uppsatsen och mina andra uppgifter.
Jag tar och säger godnatt med dessa videos:

insanity.

Shit vad dåligt uppdaterat det blev förra veckan xD Jag tror jag e typ sämst på att göra saker regelbndet ^^
Anyways, jag och gänget har gjort en ny podcast att njuta av, om man nu njuter av K-Pop snack, inte alla som gör lix.
Annars vet jag inte om det hänt så himla mycket sen sist jag skrev. Hade en intressant ljudtekniklektion och världens segaste helg. Känt mig lite halvnere och dränkt mina sorger i bröd och bananer.... inte så värst bra kanske men blir lätt så när jag e ensam och inte har nåe för mig.
Om en halvtimme så ska jag dra upp till skolan för en 3-timmars lektion. Men innan dess blir det musikvideos ^^'

love letter to a stranger.

Idag fyller min älskade HanGeng 28 år!
Han är och kommer föralltid att vara min ultimata bias, oavsett vad han gör, Korea eller Kina. Första biasen jag hade och den första jag brydde mig om. Tyvärr kom jag in i k-pop världen väldigt sent och då hade han redan avslutat kontraktet med SM. Dock bryr jag mig inte om det. Jag älskar hans personlighet och hans röst och det är allting som spelar någon roll för mig.
Sen är han ju också grymt snygg, även fast jag inte tyckte det först. Nu är han min ideal guy tätt följd av Kibum från U-Kiss.
Grattis till HanGeng åter igen. Älskar honom <3<3<3
Love Letter To A Stranger - HanGeng

knowledge.

Vetandets grund. Idag är det iaf en intressant lektion i mina ögon. Kanske inte verkar så eftersom jag bloggar just nu men aah.. en människa kan ju göra flera saker samtidigt xD
Och alla går runt å säger OK! så jag har nu U-Go Girl på hjärnan... -.- Därför ska ni nu också få det. ^^'
OK! *making the OK sign and smiling*


dragons full of derp.

Ursäkta bristen på blogginlägg, brukar lixom inte blogga när jag e hemma hos mamma. xD
Eventet var helt underbart och jag hade jättekul, och hoppas att alla andra också hade det. Kommer blogga mer ingående om allts som hänt sen sist när jag kommer hem till piteå och har lagt in alla bilder å sånt på datan, samt hittat bilder från själva eventet.
Just nu så sitter jag här i min förra skolan med Hanne och fixar hennes fån... hon ritar drakar, granar och stjärnkakor xD
Vi derpade lite med webbkameran ^^ Klockrent ;D

carry me in your wings all the way home.

Sitter ännu en gång på ett plan på vägen hem... Det börjar bli något av en vana att sätta sig i taxin, sova en timme. Checka in, köpa en ramlösa och vänta på boarding.. Påstigning med risk för livsfara i och med isen som befinner sig mellan flygplatsen och flyget. Sen avisning och väntande på att faktiskt komma upp i luften. Att sedan ta fram datorn och sätta på musikvideosar, som orsakar blickar från alla håll. Det är en lugnande men på samma gång stressande process, som jag har en hatkärlek till... Men snart sitter jag i mammas bil med Mix Megapol i högtalarna och allt känns bara helt rätt.

Av nån anledning tror Youtube att jag är i Tyskland, så LOENENT- versionen är otillgänglig för mig just nu...

punch in, punch out.

Halva lektionen idag var inställd, min frustration var rätt hög när jag insåg att jag gått till skolan i onödan så var med på andra gruppens genomgång istället för min egen. Så slapp gå hem direkt efter att jag kommit dit xD
Vi hade rätt kul, vi experimenterade med rullbandsinspelaren och sånt. xD
Sen så har jag fixat lite smågrejer till imorrn. Nu blir det att packa ihop mina grejer och sen är det bara att vänta på att klockan blir 18.00 så jag kan dra ut till taxin.
Under dagen hade jag på mig mina cirkellinser, kan ba säga att jag kände mig lite creepy i dom, vilket ni kanske förstår om ni ser bilden jag tog i morse.
Typ värsta alien xD

bye bye sea.

God morgon på er allihopa xD
Idag åker jag hem! Fatta skönt det kommer bli att få träffa mamma, sova i min egen säng, äta favoritfrukosten (muskoskinka och keso - macka), Vakna till hundar som skäller, skrika på dom för att sedan leka med dom.
Och sen så innebär hemresan att det är dags för eventet och träffen med mina vänner. Om klockan bara var 18.00 och taxin gick ^^'

nighttime is my time.

Återigen uppe när jag borde sova... hmm. Men jag sover när jag blir trött igen xD
Nu har man fixat mer grejer till eventet och varit lite social med folket, snart dags för kudden. Med snart menar jag då om antingen 10 minuter eller 2 timmar... skulle inte ha sovit de där timmarna förut.. -.-'
Men när man e vaken på nätterna så ser man när MVs släpps, så ska nu dela med mig av Twi-Lights nya MV och deras gamla, eftersom rätt få personer faktiskt vet att dom existerar.

my dear inner sparrow, let's fly away south.

Det är seriöst som en frysbox ute, kan knappt andas, näsan och halsen fryser till så fort man går utanför dörren. Och jag måste vara helt ärlig. Lektionen jag har idag suger fett jävla hårt. Kan knappt koncentrera mig på vad läraren säger. *sigh*


mworago?

Ännu en gång säger jag godnatt genom att dela med mig av en U-Kiss låt. Det börjar ju nästan bli lite av en tradition xD
Har skola imorrn så börjar bli dags att dejta kudden. Det är ovanligt med skola nu för tiden, vilket som sagt förr förstör min rytm... Vill ha saker att göra annars blir jag slö, och skiter i att göra det jag borde göra.
Och det är jag nu, för 2 lektioner i veckan är alldeles för lite när man är van vid skola varje dag.
Anyways, nattkramar till er alla som läser nu innan ni sover. Till er andra, godmorgon ;D

brainwashed.

John har hjärntvättat mig med sin "Ireokung Jeoreokung Oh Oh Oh Oh!!!" så sitter just nu och kör den här på replay xD Helt olikt mig att lyssna på sån här musik men den är verkligen fast i min hjärna nu -.-'
Så dagens låt I guess.

nalinA.

Hmm... det kommer så mycket nu på en gång, blir ju förvirrad xD
Men Block B har släppt ett nytt minialbum och en ny MV.
Inte bästa att lyssna på med huvudvärk, men annars helt okej faktiskt. Tror nog Block B fans gillar den iaf xD

RSS 2.0