your highness.

Det finns få serier som jag gillat så här mycket. Den går verkligen inte att beskriva, man måste se den.

Iljimae <3


a plumtree blossom.

Sa ju att jag mest kollade på draman nu när jag e sjuk, och ja, typ enda jag gör.

Är helt inne i Faith, med Lee Minho.
Den utspelar sig under slutet av Yuan-perioden i Asien. Handlar om kungafamiljen och deras livvakter. Drottningen håller på att dö och ledaren av kungens armé går till "himlens dörr". Där hämtar han Eun Soo, en kirurg från nutida Korea. Med detta inträffar flera incidenter i Goryeo och mer än det tänker jag inte spoila.

Sen kollar jag och Nadia på Iljimae. Det är en Robin Hood-aktig serie som utspelar sig under Joseon perioden. Någonstans efter 1443 då de använder Hangul rätt ofta.
Men den är som sagt ungefär som Robin Hood, så you know the basics.

Båda är helt underbara draman och man blir fast efter bara ett avsnitt.


water.

Så var man utan vatten. Mycket roligt. Inte ett dugg faktiskt. Men som tur va så kom Anna hit med vatten, snäll som hon är. 

 Annars så är man sjuk och kollar mest på draman.
 

hanbok.



 

really are like that.

YO! 
Vet inte varför det var så positivt då jag har jävligt ont i huvet.. men aah. E glad ändå. FÖR MIN AEGI E HÄR!! Och hon har vart här sen i måndags. Vi har ätit alldeles för mycket chips och godis, kollat på några filmer, och vart på stan.
 
Igår efter skolan så gick jag för att träffa folket på FMK. Min kpopblogg. Vi gick till Koreana för att äta mat.. mycket god mat dessutom. Sen så gick vi som får dricka till Nivå 22 och tog en cider, för att vi kunde såklart. Det var skönt att träffa Berit och Mathilde igen. Samt att äntligen få se Victor (stavning?) in real life. Mycket mycket trevligt ^^'

Ikväll ska det bli Fried Rice, om mitt huvud ger sig dåra. 
 
Dagens låt:
Kim Jong Kook's Men Are All Like That. 
SHSJSHDNVJFLDB HAN ÄR SÅ BRA!! 
KOOKIE <3
 
 

RSS 2.0